Hepsinin yolu Acun Ilıcalı’dan geçti, bakın kimleri ünlü yaptı, listede kimler yok ki… Hepsinin yolu Acun Ilıcalı’dan geçti, bakın kimleri ünlü yaptı, listede kimler yok ki…

Türk dizi tarihinde önemli bir yere sahip olan Arka Sokaklar dizisinde uzun yıllar Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik, sosyal medya paylaşımlarıyla yürekleri hoplattı. 15 yıl boyunca Arka Sokaklar'ın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Geyik, diziden ayrılmıştı. Ancak son paylaşımlarıyla tekrar gündeme oturdu.

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i: Yüsra Geyik

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Zeliş karakteriyle izleyicilerin sevgisini kazanmıştı. Dizinin ilk bölümünden beri rol alan Geyik, 2021 yılında diziden ayrılmıştı. Ayrılığının nedenini, "Arka Sokaklar’da çok sevdiğim biriyle aram açıldı, 'Bu şekilde, bu duyguyla oynamak istemiyorum' dedim ve ayrılma kararı aldım." şeklinde açıklamıştı.

Sosyal Medyada Yürek Hoplattı

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Yüsra Geyik'in son bikinili pozları, hayranlarını heyecanlandırdı. Ünlü oyuncunun cesur paylaşımları büyük beğeni topladı. Geyik'in, Arka Sokaklar'dan ayrılmasına rağmen hala geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu görülüyor.