Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, her bölümüyle heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, son bölümde Mesut komiserin dizide yeniden yer almasıyla dikkat çekti.

ARKA SOKAKLAR 673. BÖLÜM ÖZETİ

Hatice, hastanede yaşam savaşı verirken, Kadir ise saldırganın tanıdık biri olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşar.

Hakan'ın eski sevgilisi Ebru, eşi Vedat'tan şiddet görünce Hakan ve Aylin'den yardım ister. Hakan'ın oğlu Kaan ile ilgili şüpheleri artmaktadır.

ARKA SOKAKLAR 673. BÖLÜM

Selvi'nin zor şartlarda büyüttüğü 10 yaşındaki oğlu kaçırılır. Ekip, Onur'u bulmak için yoğun bir çaba sarf ederken aynı mahallede başka çocukların da hedef alındığı anlaşılır.

Beyaz Yaka dizisi Yiğit Ekmekçioğlu kim oynuyor, gerçek adı ne, aslen nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim? Beyaz Yaka dizisi Yiğit Ekmekçioğlu kim oynuyor, gerçek adı ne, aslen nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim?

ARKA SOKAKLAR 674. BÖLÜM FRAGMANI

Henüz yayınlanan bir fragman bulunmamaktadır. Ancak yeni bölümde beklenen gelişmelerin izleyicileri heyecanlandırması beklenmektedir.

ARKA SOKAKLAR 674. BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar, her Cuma akşamı ekranlara gelmekte olup, yeni bölümleriyle izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatmaya devam edecektir.