AÖF bahar dönemi vize sınavları bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Adaylar sınava katılacakları okulları aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden sınav giriş belgesi ile öğrenebiliyor. Sınava girerken fotoğraflı sınav giriş belgesi ile fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesini adaylar yanında bulunduracak. AÖF sınavları cumartesi ve pazar günü Türkiye genelinde uygulanacak. 

AÖF SINAV OTURUM SAATLERİ 23-24 MART || Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları ne zaman, saat kaçta başlayacak AÖF kaç dakika sürecek Sınava girerken hangi belgeler gerekli

AÖF bahar dönemi vize sınavları 23-24 Mart tarihlerinde uygulanacak. 3 oturumda düzenlenecek AÖF vize sınavlarına katılacak adaylar sınav yerlerini aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden görüntülenebiliyor. İşte, AÖF ara sınav tarihleri ve oturum saatleri...

SINAVA GİRERKEN HANGİ BELGELER GETİRİLECEK

AÖF VİZE SINAVLARI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara sınavı (23-24 Mart 2024) sınav bilgileri şu şekilde:

20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI tarihi ne zaman, ne kadar öğretmen MEB alımı olacak? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI tarihi ne zaman, ne kadar öğretmen MEB alımı olacak?

23 Mart 2024 Cumartesi saat: 09.30
23 Mart 2024 Cumartesi saat: 14.00
24 Mart 2024 Pazar saat: 15.00.

SINAVA GİRERKEN HANGİ BELGELER GETİRİLECEK?
Adaylar sınavlara girerken fotoğraf sınav giriş belgesi ile onaylı kimlik belgesi yanında olacak. Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.