Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav takvimi belli oldu. Bahar dönemi final sınavları için geri sayım başlarken öğrenciler, sınav tarihleri ve giriş belgeleri hakkında araştırmalar yapmaya başladı. AÖF öğrencileri, dönem sonu sınav yerlerinin ve giriş belgelerinin ne zaman açıklanacağını merak ediyor.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI (MEB)  Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? 20 Bin öğretmen atamasında sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI (MEB) Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? 20 Bin öğretmen atamasında sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVI NE ZAMAN?

AÖF bahar dönemi final sınavı, 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Öğrenciler, bu tarihleri göz önünde bulundurarak sınavlarına hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyorlar.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

AÖF finalleri için sınav giriş belgesi henüz yayımlanmadı. Sınav yerlerinin ve giriş belgelerinin sınavdan bir hafta öncesinde adaylarla paylaşılması bekleniyor. Adaylar, sınav giriş belgelerini https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinden görüntüleyebilecekler.

AÖF öğrencileri, sınav öncesinde giriş belgelerini ve sınav yerlerini dikkatlice kontrol etmeli ve sınav günü için gerekli hazırlıklarını yapmalıdırlar. Başarılarının devamını dileriz.