Kenan Sofuoğlu’ndan vekillik itirafı! Erdoğan için bakın neler dedi? Yıllar sonra her şeyi açıkladı Kenan Sofuoğlu’ndan vekillik itirafı! Erdoğan için bakın neler dedi? Yıllar sonra her şeyi açıkladı

Antalya'nın Demre ilçesinde meydana gelen ve 3 gün önce ortaya çıkan hortum felaketi, 175 dekarlık örtülü alan yerle bir olmuştu. Şimdiyse bu felaketin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Denizden çıkan ve seraları tam anlamıyla yerle bir eden hortumun yaklaşık 5 dakika süren yıkım anları, cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek insanların gözlerinin önünde serildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün turuncu kodla uyarladığı Antalya'da, 5 Mart günü yaşanan bu kabusun yeni ayrıntıları, felaketin felaketi bir kez daha gözlerin önüne serdi.

Şehirde merkez ilçeler sağanak bölgelerden geçerken, batı ilçelerinden Demre ve Kumluca'da hortum seraları yerle bir etti. Özellikle Demre'de denizden çıkan hortumun Beymelek Mahallesi'nde onlarca seraya zarar verdiği ve elektrik direklerini yıktığı belirtildi. Bu dramatik anlar, cep telefonu kameralarıyla görünürken, hortumun seralara yapıldığı zarar sırasında yaşadığı korku dolu anlar da görüntülere yansıdı. Bu olay, bölgede yaşayan insanların hortumlarının ciddi tehdit oluşturabileceğini bir kez daha hatırlattı.