Real Sociedad - Valencia maçı bugün mü, hangi kanalda, saat kaçta? İspanya La Liga Almeria – Barcelona maç yayın bilgisi Real Sociedad - Valencia maçı bugün mü, hangi kanalda, saat kaçta? İspanya La Liga Almeria – Barcelona maç yayın bilgisi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), şike iddiaları üzerine Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili inceleme başlattı. İşte detaylar:

MAÇTA ŞÜPHELİ DURUMLAR DİKKAT ÇEKTİ

Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanan maçta, her iki takımın da 90 dakika boyunca hiç şut çekmemesi ve sadece 2 korner atılması dikkat çekti. Sarı ve kırmızı kartın çıkmadığı karşılaşma, sadece 7 faulle tamamlandı.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR LİGDE KALMAYI GARANTİLEDİ

Maç sonunda Nazilli Belediyespor, ligde kalmayı garantiledi. Ankaraspor ise ligde kalma şansını kaybetti.

TFF İNCELEME BAŞLATTI

TFF, maçta yaşanan şüpheli durumlar üzerine inceleme başlattı. Özellikle 90. dakikada yaşanan bir pozisyon, dikkatleri çekti. Nazilli Belediyesporlu bir oyuncu, gole giderken rakip savunmacı tarafından müdahaleye uğradı ve maçın hakemi bu pozisyonda faul kararı vermedi.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR KULÜP BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya, şike iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı. Başkan Kaya, maçta kesinlikle şike olmadığını ve takımın ligde kalma mücadelesini fair-play kuralları içinde sürdürdüğünü belirtti.

TFF'nin yapacağı incelemenin ardından konuyla ilgili kesin bir sonuç ortaya çıkacak. Şike iddialarının doğruluğu veya yanlışlığı, yapılacak detaylı bir inceleme sonrasında netlik kazanacak.