Başkent Elektrik Dağıtım Şirketi (BAŞKENTEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, 4 Nisan tarihinde Ankara'nın çeşitli ilçelerinde planlı elektrik kesintileri gerçekleştirilecek. Bu kesintiler, Ankara'nın farklı ilçelerinde belirli mahallelerde uygulanacak. İşte detaylar:

Keçiören Elektrik Kesintisi:

Keçiören ilçesindeki elektrik kesintisi detayları için resmi açıklamalara bakılması önerilir.
Bu bölgelerdeki elektrik kesintileri, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle gerçekleşmektedir. Kesinti süreleri ve detayları için resmi yetkililerin açıklamaları ve güncel veriler takip edilmelidir.

Türkiye Terörle Mücadelede Kararlı: 15 PKK/YPG'li Terörist Etkisiz Hale Getirildi! Türkiye Terörle Mücadelede Kararlı: 15 PKK/YPG'li Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Ankara'da Elektrik Kesintisi Uygulanacak İlçeler

Başkent Elektrik Dağıtım Şirketi (BAŞKENTEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, 4 Nisan tarihinde Ankara'nın çeşitli ilçelerinde planlanan elektrik kesintileri şu şekildedir:

Keçiören Elektrik Kesintisi:

Keçiören ilçesindeki elektrik kesintisi detayları için resmi açıklamalara bakılması önerilir.
Bu kesintiler, planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilmektedir. Kesinti süreleri ve detayları için resmi yetkililerin açıklamaları ve güncel veriler takip edilmelidir.