Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, Türk Hava Kuvvetleri Kuruluş Günü hazırlıkları kapsamında yapılan alçak uçuş manevraları, çevrede paniğe neden oldu. F-16 uçağının alçak uçuşu sırasında esnaf, uçağın sesini duyunca deprem oluyor sanarak kaçmaya çalıştı. Bu olay, bir çiğ köfteci olan Teoman Kaan Güler'in iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Osmaniye de Karaçay Mahallesi'nde Trajedi: Ağaç Devrildi, 2 Kişi Yaşam Savaşında! Osmaniye de Karaçay Mahallesi'nde Trajedi: Ağaç Devrildi, 2 Kişi Yaşam Savaşında!

F-16 UÇAĞININ ALÇAK UÇUŞU

1 Haziran Türk Hava Kuvvetleri Kuruluş Günü hazırlıkları kapsamında prova yapan F-16 uçağı, Düziçi ilçesi semalarında alçak uçuş gerçekleştirdi. Ancak uçağın sesi, bölgedeki esnafı tedirgin etti.

PANİĞE KAPILAN ESNAF

Çiğ köfteci Teoman Kaan Güler, uçağın sesini duyduğunda deprem olduğunu düşünerek can havliyle emekleyerek kaçmaya çalıştı. Bu esnada iş yerinde bulunan nişanlısı da korkuyla iş yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Güler'in paniğe kapıldığı anlar ve nişanlısının kaçışı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

ESNAFIN KOMİK HALİ

Sesleri duyan Güler, yaşadığı büyük deprem nedeniyle uçağın sesini deprem zannettiğini belirtti. Güler, "Sesi ilk duyduğumda deprem oluyor sandım. Biliyorsunuz bölgemizde büyük bir deprem yaşandı. Ben deprem oluyor sandım, korkuyla kendimi yere attım, sonrasında emekleyerek bulunduğum ortamdan çıkmaya çalıştım" dedi. Güler, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini izleyince yaşananların komik olduğunu fark etti.

Esnafın yaşadığı bu komik olay, F-16 uçağının alçak uçuşu sırasında panik havasının nasıl oluştuğunu gözler önüne serdi. Ancak olayın sonunda herhangi bir yaralanma veya zarar olmadığı belirtildi.