Atv'nin büyük ödüllü yarışması olan Alan'a başvurmak isteyenlerin 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekiyor. Başvurular, ATV'nin resmi web sitesi olan atv.com.tr üzerinden gerçekleştirilebilecek.

ALAN YARIŞMASI NE ZAMAN? 

Alan yarışması, dünyada büyük başarı yakalamış olan The Floor formatının Türkiye'deki versiyonu olacak. Programda 100 yarışmacı, kendi bilgi alanlarını temsil eden 100 eşit kareye bölünmüş dev bir LED zemin üzerinde soru düellolarına girecekler. Amacı, soruları doğru cevaplayarak tüm alanı kendine katıp, en sonunda büyük ödülü kazanmak olacak.

ALAN YARIŞMASI HANGİ KANALDA?

Dünyada büyük başarı yakalamış olan The Floor formatının Türkiye'deki versiyonu olacak olan Alan yarışması, ATV Ekranlarında izleyicilerle buluşacaktır. 

ALAN YARIŞMASINA NASIL BAŞVURULUR?

The Floor - Talpa Studios

Başvuru yapmak isteyenler, atv.com.tr adresinden başvuru formunu doldurabilirler. Ayrıca, yarışma ile ilgili iletişim kurmak isteyenler için ATV'nin iletişim bilgileri de şu şekildedir:

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi
  • Telefon: 0212 354 30 00
  • E-posta: [email protected]
  • Adres: 5. Levent Mahallesi. Mareşal Fevzi Çakmak Cad. B Blok Apt. No: 29/1/1 Eyüpsultan/ İstanbul

Alan yarışmasının ne zaman başlayacağı henüz netleşmemiş durumda. Ancak yaz sezonunda ekranlara gelmesi bekleniyor. Güncel bilgiler için ATV'nin yayın akışını takip etmek yararlı olacaktır.