Aksaray'da bulunan bir kereste deposunda meydana gelen yangın, çevrede paniğe neden oldu. Olay, Eski Sanayi Sitesi'nde Ali Aydın'a ait kereste deposunda saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, hızla büyüyen alevler çevrede bulunan hurda deposuna da sıçradı.

İtfaiye Ekipleri Olaya Müdahale Ediyor

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına hemen müdahale etti. Ancak alevlerin hızla yayılması nedeniyle kontrol altına almakta zorlandılar. Yangın, yandaki hurda deposuna da sıçradı ve yangının daha da büyümesine sebep oldu. İtfaiye ekipleri, yangını söndürmek ve kontrol altına almak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Salça yaparken kahreden ölüm! Anne ve kızı aynı anda hayatını kaybetti Salça yaparken kahreden ölüm! Anne ve kızı aynı anda hayatını kaybetti

Tahliye Çalışmaları Devam Ediyor

Yangın sırasında kereste deposunda bulunan malzemelerin zarar görmemesi için iş makineleriyle tahliye çalışmaları başlatıldı. İtfaiye ekipleri, yangını söndürmek için mücadele ederken, diğer ekipler de iş makineleriyle keresteleri tahliye etmeye çalışıyor. Bu çalışmaların yangının kontrol altına alınmasına ve zararın en aza indirilmesine yardımcı olması bekleniyor.

Yangınla ilgili olarak henüz net bilgiler paylaşılmazken, itfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla yangının kontrol altına alınmaya çalışıldığı belirtiliyor. Yangının neden çıktığı ve çevredeki diğer işletmelere zarar verip vermediği konusunda detaylı bir inceleme yapılması bekleniyor. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları devam ederken, olayın gelişmeleri yakından takip ediliyor.
 

Editör: Havva Andırır