Mehmet Ataş kaç yaşında (kim) nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor? Mehmet Ataş kaç yaşında (kim) nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor?

Aksaray'ın Fatih Mahallesi Yeşil Cami önünde meydana gelen trafik kazasında alkollü olarak kullandığı araçla karşı yönden gelen araca çarparak maddi hasarlı bir kaza yapan sürücü, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürülmek istendiği zaman şaşkınlıkla karşılaştı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

KAZA DETAYLARI

Kaza, alkol aldıktan sonra 68 AEG 157 plakalı otomobilin direksiyonuna geçen C.Ö. (48) tarafından gerçekleştirildi. C.Ö.'nün aracı karşı yönden gelen Ö.F.A. (20) yönetimindeki Seat marka otomobile çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve kısa sürede olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri sürücüleri alkol kontrolünden geçirdi.

ALKOL KONTROLÜ VE CEZAİ İŞLEMLER

Yapılan alkol muayenesinde C.Ö.'nün 3.00 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis ekipleri tarafından adli işlemler başlatıldı ve alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesilen sürücünün ehliyeti, aday sürücü olması nedeniyle daimi olarak tamamen iptal edildi.

SAĞLIK KONTROLÜ VE TEPKİ

İşlemlerin ardından adli işlemler gereği sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürülmek istenen alkollü sürücü, hastaneyi duyunca önce şaşırdı, sonra gülerek hastaneye gitti.