Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi kızışıyor. Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, deplasmanda AEK takımına konuk oluyor. 24 Nisan Çarşamba günü saat 20:30'da başlayacak AEK - Panathinaikos maçı, S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

2024 Geyikkoşan Yağlı Güreşleri canlı yayın nereden izlenir, Geyikkoşan güreşi hangi kanalda? 2024 Geyikkoşan Yağlı Güreşleri canlı yayın nereden izlenir, Geyikkoşan güreşi hangi kanalda?

AEK-Panathinaikos Mücadelesinde Neler Bekleniyor?

Panathinaikos, son dört maçını kazanarak play-off şampiyonluk grubunda çıkış yakaladı. Bu akşam AEK'yı yenmesi durumunda 2 puan farkla liderlik koltuğuna oturacak. AEK ise son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Panathinaikos Galibiyetle Liderliğe Yükselmek İstiyor

Panathinaikos, ligde oynadığı 32 maçta 22 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşarken, AEK ligin en az mağlubiyet alan takımı olarak dikkat çekiyor. Sarı-siyahlılar, oynadığı 32 karşılaşmada 21 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Panathinaikos'ta Hedef Çifte Kupa

AEK - Panathinaikos maçını kazanan takım, Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacak. Panathinaikos, bu maçın ardından da yoğun bir programda mücadele edecek. Pazar günü Aris'i deplasmanda, 8 Mayıs'ta PAOK'u deplasmanda, 12 Mayıs'ta Olimpiakos'u kendi sahasında ve 18 Mayıs'ta ise Yunanistan Kupası finalinde Aris'i yenmek isteyecek.

AEK-Panathinaikos Heyecanlı Mücadele S Sport Plus'ta

Futbolseverler, AEK - Panathinaikos arasındaki bu heyecanlı maçı S Sport Plus kanalından canlı olarak takip edebilecekler.

AEK-Panathinaikos Maçını Canlı İzle