Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, İngiltere Championship'te Premier Lig'e yükselme hedefini tutturamayınca teknik direktör Liam Rosenior ile yollarını ayırdı. İşte detaylar:

ROSENİOR İLE YOLLAR AYRILDI

Hull City, sezonu 7. sırada tamamlayarak Premier Lig'e yükselme şansını kaçırdı. Bu başarısızlık sonrası teknik direktör Liam Rosenior ile yollarını ayırdı.

İZLEME EKRANI İnter-Lazio CANLI İZLE, 19 Mayıs İnter-Lazio yan izleme linki şifresiz var mı? İZLEME EKRANI İnter-Lazio CANLI İZLE, 19 Mayıs İnter-Lazio yan izleme linki şifresiz var mı?

SON MAÇTA YENİLGİ

Hull City, sezonun son maçında deplasmanda Plymouth'a 1-0 yenilerek üzücü bir sonla sezonu noktaladı. Bu sonuç, takımın sahibi Acun Ilıcalı ile teknik direktör Rosenior arasında bir görüşme başlattı.

ACUN ILICALI'NIN KARARI

Acun Ilıcalı, takımın sahibi olarak Rosenior ile bir görüşme yaptıktan sonra ayrılık kararını bildirdi. 39 yaşındaki teknik adamla yapılan görüşmede, sezon boyunca alınan sonuçların yetersiz olduğu ve yeni bir yönlendirme ihtiyacı olduğu belirtildi.

HULL CİTY'NİN GELECEĞİ

Hull City, yeni bir teknik direktör arayışına girecek ve önümüzdeki sezon için yeni bir planlama yapacak. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kulüp, önümüzdeki sezon için daha başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor.