Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Saba Tümer'in YouTube'da yayınlanan "Kimseye Anlatmadıklarımı Anlatıyorum" programının ilk konuğu olarak katıldı. Programda özel hayatı ve iş hayatıyla ilgili ilginç anekdotlar paylaşan Ilıcalı, yaşadığı bir rezil olma anısını da samimi bir şekilde anlattı.

"Hayatım skandallarla geçti" diyerek sözlerine başlayan Acun Ilıcalı, bir gün yaşadığı ilginç bir olayı anlattı. Ilıcalı, "Ben muhabbet edip üçüncü dakika tanımadığım insanlar oldu. Arkadaşım zannedip konuşuyorum üçüncü dakika... Ya benim başıma neler geldi bu insan tanımamaktan" diyerek başladığı anısını şu şekilde aktardı:

"Bir gün hiç unutmuyorum. O Ses Türkiye Hasan var şampiyon olmuştu. Bir gün bir statta Hasan'ı gördüm. O Ses'in de yıldızlarını yılbaşında çıkarma kararı aldık. Gördüm statda milli maç. Dedim 'Ne yapıyorsun? Yılbaşında beraberiz. 'Ne yapacağız?' diye sordu.

Dedim ne yapacaksın şarkı söyleyeceksin. 'Kim söyleyecek abi?' dedi. Sen söyleyeceksin kim söyleyecek sakın program yapma arayacaklar seni dedim.

Sonra Esat geldi kiminle konuştuğumu sordu. O Ses Hasan'la konuştuğumu söyledim. Bana nerede olduğunu sordu. Uzaktan gösterince onun Hasan olmadığını söyledi. Konuştuğum kişinin de ramazanda bizim kanalda çıkan imam arkadaş olduğunu söyledi."

Bu anekdotu paylaşırken Saba Tümer de kahkahalarına hakim olamadı. Acun Ilıcalı, samimi ve esprili tavırlarıyla dikkat çekerken, programın keyifli bir şekilde ilerlediği görüldü.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Saba Tümer'in programına konuk olarak ilginç anılarını paylaştı. Acun Ilıcalı, "Benim hayatım rezil olmakla geçti" diyerek bir anısını anlattı. Ilıcalı, yaşadığı bir olayı şu sözlerle aktardı: "Ben muhabbet edip üçüncü dakika tanımadığım insanlar oldu. Arkadaşım zannedip konuşuyorum üçüncü dakika... Ya benim başıma neler geldi bu insan tanımamaktan.

Bir gün hiç unutmuyorum. O Ses Türkiye Hasan var şampiyon olmuştu. Bir gün bir statta Hasan'ı gördüm. O Ses'in de yıldızlarını yılbaşında çıkarma kararı aldık. Gördüm statda milli maç. Dedim 'Ne yapıyorsun? Yılbaşında beraberiz. 'Ne yapacağız?' diye sordu.

Dedim ne yapacaksın şarkı söyleyeceksin. 'Kim söyleyecek abi?' dedi. Sen söyleyeceksin kim söyleyecek sakın program yapma arayacaklar seni dedim.

Sonra Esat geldi kiminle konuştuğumu sordu. O Ses Hasan'la konuştuğumu söyledim. Bana nerede olduğunu sordu. Uzaktan gösterince onun Hasan olmadığını söyledi. Konuştuğum kişinin de ramazanda bizim kanalda çıkan imam arkadaş olduğunu söyledi"

Saba Tümer'in programındaki bu keyifli sohbet, izleyiciler tarafından da ilgiyle takip edildi. Acun Ilıcalı'nın samimi anlatımı ve Saba Tümer'in kahkahalarıyla dolu tepkisi, programa renk kattı.