Ünlü televizyoncu ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın yeni kulüp satın alma hedefi Slovenya'dan NK Maribor oldu. Ilıcalı'nın, Fenerbahçe'nin Avrupa Konferans Ligi'nde elediği Maribor'u satın almak için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Mariborfulbol1

Geçtiğimiz günlerde Ilıcalı, Avrupa kupalarında yer alabilecek bir takıma sahip olma isteğini dile getirmişti. Slovenya'da güçlü bir takımla Avrupa'da mücadele etmenin büyük bir avantaj olacağını vurgulayan Ilıcalı, bu bağlamda Slovenya'ya odaklandıklarını belirtmişti.

Slovenya'dan Nk Maribor

ACUN ILICALI HANGİ TAKIMI ALMAK İSTİYOR?

Ilıcalı'nın ilk hedefi Slovenya Ligi ekiplerinden NS Mura olarak belirlenmişti. Hatta Mura ile imza aşamasına gelindiği haberleri de dolaşmıştı. Ancak son görüşmelerde anlaşma sağlanamadı.

Uefa Champions Tavares Maribor Neustaedte Roman 3210876

MARİBOR RESMİ AÇIKLAMA YAPTI

Ilıcalı'nın Maribor'a yönelmesiyle birlikte NK Maribor'dan da bir açıklama geldi. Kulüp, potansiyel yatırımcılarla görüşme ve bilgi toplama aşamasında olduklarını belirterek, bu görüşmelerin bağlayıcı olmadığını ve medyada çıkan haberler hakkında yorum yapamayacaklarını ifade etti.

Dünyanın En Seksi Kadını: Kate Upton'ın Aile Hayatı ve Kariyer Başarısı Dünyanın En Seksi Kadını: Kate Upton'ın Aile Hayatı ve Kariyer Başarısı

FENERBAHÇE - MARİBOR MAÇI BÜYÜK ROL OYNADI

Maribor'un Acun Ilıcalı'nın ilgisini çekmesinde Fenerbahçe faktörü de rol oynayabilir. Slovenya ekibi, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile karşılaşmış ve rakibine 6-1'lik skorla elenmişti.

ACUN ILICALI MARİBOR TAKIMINI ALMASI NE ZAMAN NETLİK KAZANACAK?

Acun Ilıcalı'nın Maribor'u satın alıp almayacağı şu an için net değil. Ancak Ilıcalı'nın Slovenya futbolu ve Maribor'a olan ilgisi göz önüne alındığında, bu transferin gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek.