Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri? Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri?

Acun Ilıcalı Adnan Oktar'ın Müridi mi, Bağlantısı İlişkisi Ne, Cemaate Ne Zaman Katıldı?

Adnan Oktaracunvvvv

Acun Ilıcalı, Adnan Oktar'la olan ilişkisi hakkında yıllar sonra ilk kez konuştu. Ünlü sunucu ve yapımcı, YouTube yayınında yaptığı açıklamada, 19-20 yaşlarında anne ve babasının vefatının ardından bir süre Adnan Oktar'la görüştüğünü ve müridi olduğunu itiraf etti.

Adnan Oktaracun

Acun Ilıcalı Adnan Oktar'a Nasıl Mürit Oldu?

Acun Ilıcalı, o dönemde yaşadığı zorluklar ve yalnızlık nedeniyle Adnan Oktar'a yöneldiğini belirtti. Oktar'ın kendisine "baba figürü" gibi davrandığını ve o dönemde manevi bir arayış içinde olduğunu söyledi. Ilıcalı, Oktar'ın kendisine sunduğu dini ve felsefi bakış açısının o dönemde ilgisini çektiğini ifade etti.

Adnan Oktaracun1010 (1)

Acun Ilıcalı Adnan Oktar'la Ne Kadar Kalmıştı?

Acun Ilıcalı, Adnan Oktar'la 1.5-2 yıl kadar görüştüğünü ve daha sonra bu ortamdan ayrıldığını söyledi. Ayrılış nedenini ise Oktar'ın bazı fikirlerine ve uygulamalarına katılmamaya başlaması olarak açıkladı.

Adnan Oktaracun4722

Adnan Oktar'ın Eski Kediciği Ceylan Özgül Ne Diyor?

Adnan Oktar'ın eski kediciklerinden Ceylan Özgül ise Acun Ilıcalı'nın müritlik süresinin daha uzun olduğunu ve Oktar Cemaati'nde aktif rol oynadığını savundu. Özgül, Acun Ilıcalı'nın Oktar'a birçok kişiyi kazandırdığını ve cemaatin finansal kaynaklarının artmasına katkıda bulunduğunu iddia etti.

Adnan Oktaracun10101

Acun Ilıcalı'ya Operasyon Yapılacak mı?

Acun Ilıcalı'nın Adnan Oktar itirafı sonrası, Oktar Cemaati'ne yönelik operasyonda yer alıp almadığı merak konusu oldu. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yetkililerden gelmedi.

Adnan Oktaracun21101424

Acun Ilıcalı'ya Soruşturma Açılacak Mı?

Acun Ilıcalı'nın Adnan Oktar'la olan ilişkisi ve müritlik geçmişi, Türkiye'de tekrar gündeme geldi. Oktar'ın eski kediciklerinden Ceylan Özgül'ün iddiaları ise bu ilişkinin boyutunu daha da merak uyandırıyor. Acun Ilıcalı'nın bu itirafı ve Oktar Cemaati'ne olan yakınlığıyla ilgili yasal bir soruşturma açılıp açılmayacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Adnan Oktaracun757471111

Editör: Murat Serdar Yıldız