28 Şubat Sivil Savunma Günü dolayısıyla OKÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına bağlı Sivil Savunma Birimi tarafından planlanan ve daha önce Kadirli ile Düziçi yerleşkelerimizde de gerçekleştirilen Acil Durum Ekipleri Bilgilendirme Eğitimi’nin son programı Rektörlük Büyük Salon’da yapıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan program, Acil Durum Ekipleri Bilgilendirme Eğitimi’ne katkı sunan İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mehmet Bülbül ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Sivil Savunma Uzmanı İsmail Çoban’a OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un teşekkür belgelerinin takdimi ile devam etti. 

1 Mayıs bugün üniversite, dersler var mı, YÖK üniversite 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs bugün üniversite, dersler var mı, YÖK üniversite 1 Mayıs resmi tatil mi?


OKÜ düzenlenen eğitim programına başta  Rektör Turgay Uzun olmak üzere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp, Genel Sekreter Recep Şen, Genel Sekreter Yardımcısı M. Fatih Gizlice, daire başkanları, şube müdürleri ile çok sayıda üniversite idari personeli katıldı.