Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kaydedilen açık lise sınav görev kapsamı, 2024 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem ara sınavlarında görevli alacaklara yönelik olarak açıklandı. Bugün yüz yüze olarak gerçekleştirilecek sınavlarda salon başkanı, gözetmen ve yedek gözetmen olarak gö

2024 yılına ait açık lise sınav görev ücretlerinin detayları şu şekilde:

Salon Başkanı: 1.057 TL
Gözetmen: 1.025 TL
Yedek Gözetmen: 769 TL
Açık lise sınav görevlerinde yer alacak öğretmenlere ödenecek ücretler, Mart ayı ek dersleriyle birlikte Nisan ayının ilk haftasında hesaplarına yatırılacak. Bu ödemeler, görev alan öğretmenlerin emek ve katkılarına uygun şekilde gerçekleştirilecek ve sınavlarda görev alan tüm eğitimcilerin hakları korunacak.

Lila Kağıt hisseleri neden düştü, neden hisseler düşüş yaşadı? Halka arz oldu mu, ne kadar lottan işlem gördü? Lila Kağıt hisseleri neden düştü, neden hisseler düşüş yaşadı? Halka arz oldu mu, ne kadar lottan işlem gördü?

Açık lise sınav görev ücretlerinin öğretmenlere adil ve zamanında ödenmesi, sınavların düzenli ve sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için önem taşıyor. Bu çerçevede, Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği ücretlerin öğretmenlerin emeklerine karşılık geldiği ve sınavlarda görev alacak eğitimcilerin haklarının titizlikle korunduğu vurgulanıyor.