Son zamanlarda popüler olan isimlerin özel hayatlarına dair merak, sosyal medyada ve günlük sohbetlerde sıkça dile getiriliyor. Bu merakın odak noktasında ise ünlü oyuncu Açelya Akkoyun'un eşi ve Enis Cergel'in kim olduğu soruları yer alıyor. Peki, Açelya Akkoyun'un eşi kim ve Enis Cergel kimdir?

Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı? Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı?

Açelya Akkoyun'un Eşi: Enis Cergel

Açelya Akkoyun, önceki evliliğini aktör Civan Canova ile yapmış, ancak mutluluğu ikinci eşi Enis Cergel'de bulmuştur. Enis Cergel, ithalat ve ihracat işleriyle uğraşmaktadır. 2006 yılında evlenen çiftin, evliliklerinin üçüncü yılında 2009'da kızları Alya Deniz'i kucaklarına aldıkları bilinmektedir. Bu evlilikle birlikte Açelya Akkoyun, mutlu bir aile hayatı sürdürmektedir.

Açelya Akkoyun'un Eşi Enis Cergel Kimdir, Ne İş Yapar?

Açelya Akkoyun'un eşi olan Enis Cergel, Türk sinema ve televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden biridir. Özel hayatında birçok deneyim yaşamış olan Açelya Akkoyun gibi, Enis Cergel de kendini sinema ve televizyon dünyasında kanıtlamıştır. 2006 yılında Açelya Akkoyun ile bir araya gelmesiyle hayatında yeni bir sayfa açılan Enis Cergel, 2009 yılında kızları Alya Deniz'in dünyaya gelmesiyle ailelerine büyük bir mutluluk katmıştır.

Editör: Murat Serdar Yıldız