2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında A Milli Futbol Takımı, Polonya'ya konuk oldu ve özel bir maçta karşı karşıya geldi. Ancak maçın gündemi futbolun yanı sıra, tribünden yayınlanan bir görüntüyle de sallandı. Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntüler, TRT'nin geçtiğimiz günlerde A Milli Kadın Voleybol Takımı maçında yaşanan benzer bir olayın ardından yeniden özür dilemesine neden oldu.

A Milli Futbol Takımı Polonya ile Karşılaştı

TRT Spor'da yayınlanan A Milli Kadın Voleybol Takımı maçında olduğu gibi, A Milli Futbol Takımı'nın Polonya ile oynadığı maçta da tribünde bir kadın kameralara yansıdı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde, tribündeki bir kadının görüntüsü dikkat çekti. Bu durum, geçtiğimiz günlerde yaşanan olayın bir benzeri olarak görülerek, TRT'nin yeniden özür dilemek durumunda kalabileceği yorumlarına neden oldu.

TRT'nin Geçmiş Özürleri 

TRT'nin geçmişte benzer durumlar için özür dilemesi, kurumun toplumsal duyarlılığa verdiği önemi gösteriyor. Ancak bu tür olayların tekrarlanmaması ve daha dikkatli bir yayın politikası izlenmesi gerektiği de açık bir şekilde ortaya çıkıyor.

Kayserispor Orta Saha Oyuncusu Baran Ali Gezek Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Baran Ali Gezek Futbol Kariyeri Kayserispor Orta Saha Oyuncusu Baran Ali Gezek Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Baran Ali Gezek Futbol Kariyeri

Editör: Havva Andırır