Ay-yıldızlılar, İsviçre, Macaristan ve Azerbaycan ile kozlarını paylaşacak.

İlk maç 5 Nisan'da İsviçre'de.

Milliler, iç saha maçlarını Pendik ve Erzincan'da oynayacak.

Hedef 2025 Avrupa Şampiyonası!

İstanbul, 20 Mart 2024 - A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'taki rakipleri İsviçre, Macaristan ve Azerbaycan ile kozlarını paylaşacağı maç programı belli oldu.

Milliler, gruptaki ilk maçında 5 Nisan Cuma günü İsviçre'ye konuk olacak. Ay-yıldızlılar, bu maçı kazanarak gruba iyi bir başlangıç yapmak isteyecek.

Milliler, iç saha karşılaşmalarında ise 9 Nisan Salı günü Macaristan'ı Pendik Stadyumu'nda, 31 Mayıs Cuma günü de Azerbaycan ile Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı'nda oynayacak. Pendik ve Erzincanlı taraftarlar, milli takımlarını bu önemli maçlarda tribünden desteklemeye hazır.

12 Temmuz Cuma günü oynanması planlanan Türkiye - İsviçre mücadelesinin stadı ve tüm maçların saatleri ise daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanacak.

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın yer aldığı B Ligi 1. Grup'un maç programı şu şekilde:

Tarih Ev Sahibi Deplasman
5 Nisan Cuma İsviçre Türkiye
5 Nisan Cuma Macaristan Azerbaycan
9 Nisan Salı Türkiye Macaristan (Pendik Stadyumu)
9 Nisan Salı Azerbaycan İsviçre
31 Mayıs Cuma Türkiye Azerbaycan (Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı)
31 Mayıs Cuma İsviçre Macaristan
4 Haziran Salı Azerbaycan Türkiye
4 Haziran Salı Macaristan İsviçre
12 Temmuz Cuma Türkiye İsviçre (Stadyum daha sonra açıklanacak)
12 Temmuz Cuma Azerbaycan Macaristan
16 Temmuz Salı Macaristan Türkiye
16 Temmuz Salı İsviçre Azerbaycan

Millilerimiz, bu grupta ilk iki sırayı alarak 2025 Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanmak için mücadele edecek. Teknik direktör Serdar Bora ve ekibi, bu hedefe ulaşmak için yoğun bir çalışma temposu içerisinde.

“Psikolojik desteğe erişimi olmayanlar için yapay zeka belirli bir boşluğu doldurabilir” “Psikolojik desteğe erişimi olmayanlar için yapay zeka belirli bir boşluğu doldurabilir”

Ay-yıldızlılara bu zorlu mücadelede tüm Türkiye'nin desteği gerekiyor. Taraftarlar, milli takımlarını hem iç saha maçlarında hem de deplasmanlarda tribünden destekleyerek zafere motive edecek.

Başarılar Milliler!