Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin işçi alımı kura çekimi İŞKUR tarafından gerçekleştirilecek. Bu alıma başvuruda bulunan adaylar arasından yapılacak olan kura çekimi, 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara'da saat 09:00 - 18:00 arasında gerçekleşecek. Kura çekimi, Sağlık Bakanlığı'nın Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

ATAŞEHİR'DE ALKOLLÜ ŞAHSI DÖVENLER HASTANELİK ETTİ ATAŞEHİR'DE ALKOLLÜ ŞAHSI DÖVENLER HASTANELİK ETTİ

Kura sonuçları, çekilişin yapıldığı 3-4 Nisan günlerinde hemen ardından açıklanacak. Sonuçlar, Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan https://yhgm.saglik.gov.tr/ adresinden yayınlanacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, işe alım süreci hakkında şu açıklamayı yapmıştı: “İş-Kur’a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız. Çok kısa süre içerisinde Bakanlığımız merkezinde noter huzurunda ve YouTube üzerinden canlı yayınla kura çekilişini gerçekleştireceğiz. Kura çekilişinin ardından, mülakat olmadan, yakın zamanda yerleştirme işlemlerini tamamlayacağız.”

Bu kapsamda, Sağlık Bakanlığı'nın işçi alımı için gerçekleştirilecek olan kura çekimi adaylar tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Sonuçların hızlı bir şekilde açıklanması bekleniyor, böylece iş başvurusu yapan adaylar durumlarını öğrenebilecekler.