Kaya Çilingiroğlu'nun, Türk sinemasının ünlü isimlerinden Hülya Avşar ile olan evliliği magazin dünyasında uzun süre konuşulmuştu. Ancak bu evlilik 8 yıl sonra 2005 yılında sona erdi. Çiftin boşanmasıyla birlikte, Kaya Çilingiroğlu'nun yaşadığı aşk hayatı da magazin basınında sıkça yer buldu.

Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı? Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı?

Kaya Çilingiroğlu Feraye Tanyolaç'la Yaşadığı İlişki

Kaya Çilingiroğlu'nun, Hülya Avşar'dan sonra evlendiği isim ise Feraye Tanyolaç oldu. Ancak bu ilişki de uzun ömürlü olmadı ve 2014 yılında boşanma kararı alındı.

Kaya Çilingiroğlu'nun Yeni Aşk: Nevide Çiçek

Son dönemlerde adı aşk dedikodularına karışmayan Kaya Çilingiroğlu'nun, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisi olan Nevide Çiçek'le birlikte olduğu ortaya çıktı. Çiftin birlikte görüntülendikleri ilk fotoğraf, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Kaya Çilingiroğlu İle Nevide ÇiçekBaş Başa Romantik Anlar

Kaya Çilingiroğlu ve Nevide Çiçek, yakın zamanlarda birlikte baş başa yemek yerken görüntülendi. Bu romantik anlar, çiftin ilişkisinin resmiyet kazandığını gösterdi.

Editör: Murat Serdar Yıldız