Mayıs ayının ilk haftasında sigara fiyatlarına bir kez daha zam yapıldı. Özellikle Philip Morris (PM) grubuna yapılan zamla birlikte sigara fiyatları yeni bir seviyeye ulaştı. İşte güncel sigara fiyatları ve detaylar...

 SİGARAYA YAPILAN ZAM

 Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, PM sigara grubuna zam geldiğini duyurdu. Bu zamla birlikte sigara fiyatları yeniden düzenlendi ve zamlı fiyatlar 4 Mayıs itibarıyla uygulanmaya başlandı.

17-18-18-20 Mayıs İzmir sokağa çıkma yasağı mı var, kaç gün yasak var? 17-18-18-20 Mayıs İzmir sokağa çıkma yasağı mı var, kaç gün yasak var?

 GÜNCEL SİGARA FİYATLARI

 PM grubu: En pahalı sigara 70 TL, en ucuz sigara 63 TL oldu.

BAT grubu: En pahalı sigara 72 TL, en ucuz sigara 56 TL.

TT grubu: En pahalı sigara 62 TL, en ucuz sigara 50 TL.

Winston grubu: En pahalı sigara 69 TL, en ucuz sigara 58 TL.

NİSAN AYINDAKİ FİYATLAR

 Önceki ayın fiyatları da hatırlanacak olursa, PM grubu en pahalı sigarasını 67 TL, en ucuzunu 60 TL'ye satıyordu. BAT grubunda en pahalı sigara 72 TL, en ucuz sigara ise 56 TL idi. TT grubunda en pahalı sigara 62 TL, en ucuz sigara 50 TL'ye satılıyordu. Winston grubunda ise en pahalı sigara 69 TL, en ucuz sigara 58 TL idi.

 JTİ sigara grubu ise zammın ardından 1 TL'lik indirim yapmıştı. Bu indirimle JTİ grubunun en pahalı sigarası 67 TL, en ucuzu ise 56 TL olmuştu.

 Sigara fiyatlarına yapılan bu zamla birlikte sigara tüketimi maliyetli hale gelmeye devam ediyor. Sağlık açısından da zararlı olan sigara alışkanlığından uzak durmanın önemi bir kez daha vurgulanıyor.