İnter-Lazio CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, İnter-Lazio nereden izlenir? İnter-Lazio CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, İnter-Lazio nereden izlenir?

24 ERZİNCANSPOR - MENEMEN FK MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA NERDE?

Erzincan: TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 4. sırayı alarak play-off'a yükselen 24 Erzincanspor, yarın Menemen FK ile karşı karşıya gelecek. Play-off 1. tur mücadelesi 9 Mayıs Perşembe günü saat 20:00'da Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumu'nda oynanacak.

24 ERZİNCANSPOR - MENEMEN FK MAÇI HANGİ KANALDA?

Mücadele TFF Youtube Kanalında Yayınlanacak

Futbolseverler heyecanla bekledikleri play-off maçını TFF Youtube kanalından canlı olarak izleyebilecek. Kazanan takım 2. tura yükselme şansı yakalayacak.

24 ERZİNCANSPOR - MENEMEN FK MAÇI Normal Sezonda Karşılıklı Galibiyetler

İki takım normal sezonda iki kez karşı karşıya geldi. Menemen FK, Erzincan'daki maçı 2-0 kazanırken, 24 Erzincanspor İzmir'de rövanşı 2-1 almayı başardı.

24 ERZİNCANSPOR - MENEMEN FK Tek Maç Eleyecek

TFF 2. Lig play-off'ları tek maç üzerinden eleme usulüne göre oynanıyor. Bu nedenle yarınki karşılaşmada 90 dakika sonunda kazanan takım bir üst tura yükselecek. Eşitlik halinde ise uzatma devrelerine ve penaltılara gidilecek.

Erzincanspor Ev Sahibi Avantajını Kullanmak İstiyor

Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumu'nda oynayacakları bu önemli maçta ev sahibi avantajını kullanmak isteyen 24 Erzincanspor, Menemen FK'yı yenerek adını bir üst tura yazdırmak için mücadele edecek.

Menemen FK Deplasmanda Kazanmak İstiyor

İzmir'deki ilk maçı 2-0 kazanan Menemen FK ise deplasmanda da galip gelerek play-off'ta bir üst turu hedefliyor.