İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı nedeniyle kar yağışının etkili olduğu illerdeki öğrenci ve veliler bu sorunun cevabını merak edip araştırıyor. Özellikle Ankara'da etkili olan kar yağışı nedeniyle "Ankara'da okullar tatil mi?" sorusunun cevabı en çok sorgulananlar arasında yer alıyor. Hemen belirtelim ki iki ilden kar tatili haberi geldi. Peki, Hakkari, Sivas ve Ankara'da bugün okullar bugün tatil mi? İşte valilikler tarafından alınan kar tatili kararı ve kar nedeniyle okulların tatil olduğu iller...

SİVASTAN TATİL HABERİ

ANKARA'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?
Ankara il genelinde geçtiğimiz gün etkili olan kar yağışı bugün yani 22 Mart Cuma günü de etkisini sürdürüyor. Ancak resmi makamlardan kar yağışı nedeniyle bir tatil kararı açıklaması gelmedi. Yani bugün Ankara'da ilk ve orta dereceli okullarda örgün eğitim devam edecek.

HAKKARİ VALİLİĞİNDEN TATİL AÇIKLAMASI

HAKKARİ VALİLİĞİ'NDEN "TATİL" AÇIKLAMASI
Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamayla okulların bugün yani 22 Mart Cuma günü kar yağışı nedeniyle tatil olduğu ilan edildi.

İşte Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklama: 

İlimiz genelinde iki gündür devam eden yağışlardan bölgesel olarak kar ve yağmurdan dolayı, sel riski başta olmak üzere çığ, taşkın gibi diğer hususlar göz önünde tutularak 22 Mart 2024 Cuma günü ilimiz genelinde yükseköğretim kurumları hariç tüm okul öncesi eğitimi veren Kreş, Anaokulu, İlk ve Orta dereceli eğitim kurumları, ile özel eğitim kursları, halk eğitim merkezleri, rehberlik ve araştırma merkezlerindeki eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personellerde söz konusu tarihte idari izinli sayılacaklardır.

Sivasspor, Fenerbahçe maçına hazırlanıyor Sivasspor, Fenerbahçe maçına hazırlanıyor

ANKARADA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ

SİVAS'TAN TATİL HABERİ
Sivas'ta 22 Mart Cuma yani bugün etkili olan kar yağışı nedeniyle Akınlar ilçesinde ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime bir gün ara verildi. Karar Akıncılar Kaymakamlığı tarafından alındı.