Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2024 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelini açıkladı. Bu yıl için vekaletle kurban kesim bedeli yurt içinde 11 bin 750 Lira, yurt dışında ise 4 bin 750 Lira olarak belirlendi. Kurban fiyatlarına dair detaylar haberimizde bulunmaktadır.

VATANDAŞLAR 2024 KURBAN FİYATLARINI MERAK EDİYOR

2024 kurban fiyatlarına dair detaylar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Büyükbaş ve küçükbaş kurban fiyatlarına ilişkin güncel bilgiler ve kurban bağışları nereden yapılacağına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

VEKALETLE KURBAN KESİM BEDELİ AÇIKLANDI

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, vekaletle kurban kesim bedelini açıkladı. Bu yıl için vekaletle kurban kesim bedeli yurt içinde 11 bin 750 Lira, yurt dışında ise 4 bin 750 Lira olarak belirlendi. Kurban bayramı yaklaşırken kurbanlık arayışları şimdiden başladı.

2024 KURBAN BAYRAMI İÇİN VEKALETLE KURBAN KESİM BEDELİ

2024 Kurban Bayramı yaklaşırken, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla vekalet yoluyla kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlar için 2024 yılı için vekaletle kurban kesim bedeli belli oldu. Yurt içinde 11 bin 750 Lira, yurt dışında ise 4 bin 750 Lira olarak belirlenen bedeller, vatandaşlar tarafından merakla bekleniyordu.

2024 BAYRAM İKRAMİYESİ ödeneceği tarih! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaba yatacak? 2024 BAYRAM İKRAMİYESİ ödeneceği tarih! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaba yatacak?

VEKALETEN KURBAN BAĞIŞI NEDİR?

Vekaleten kurban bağışı, kurban kesme imkanı olmayan kişilerin, yetkili bir kuruma para bağışlayarak kurban kesilmesini ve etinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlamasıdır. Bu yöntemle kurban ibadetini yerine getirenler, ibadetlerini yerine getirmenin huzurunu yaşarken ihtiyaç sahiplerine de destek olmuş oluyorlar.