2 Haziran'da LGS Günü Toplu Taşıma Bedava mı? İstanbul'da Ulaşım Ücretsiz Mi?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı, İstanbul'da da milyonlarca öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Öğrencilerin ve sınav görevlilerinin ulaşımını kolaylaştırmak adına İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) tarafından yapılan açıklamada, sınav günü toplu taşımanın ücretsiz olacağı belirtildi.

2 Haziran'da LGS Günü Hangi Toplu Taşıma Bedava?

2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleşecek LGS sınavına katılacak olan öğrenciler ve sınavda görev alacak kişiler, sınav günü belgelerini göstererek İstanbul'daki toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Bu kapsamda metro, vapur, Marmaray ve otobüsler gibi ulaşım araçları, sınav belgesiyle seyahat edecek olan öğrenciler, veliler ve öğretmenler için ücretsiz olacak.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 24 TEMMUZ ÇARŞAMBA 2024 || Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 24 TEMMUZ ÇARŞAMBA 2024 || Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri

2 Haziran'da LGS Günü Ek Seferler Olacak mı?

İETT, LGS sınavı gününde öğrencilerin ve görevlilerin ulaşımını sağlamak adına ek seferler düzenleyerek hizmet sunacak. Bu ek seferlerin amacı, sınav gününde ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmamasını sağlamak ve öğrencilerin stresini en aza indirgemektir. Sınav saatlerine göre belirlenen ek seferler, İETT'nin resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız