Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayıyla halka arz edilen şirketler yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş. ve Koç Metalurji A.Ş. gibi şirketler halka arz edilmişti. Peki, 13-17 Mayıs tarihleri arasında hangi şirketler halka arz edilecek?

Son Dakika: Eylem Tok Türkiye'ye iade ediliyor mu, ne zaman getirilecek, mahkeme ne karar verdi? Son Dakika: Eylem Tok Türkiye'ye iade ediliyor mu, ne zaman getirilecek, mahkeme ne karar verdi?

HALKA ARZ SÜRECİ NASIL İŞLİYOR?

Halka arz olacak şirketler, SPK'ya yapılan başvuruların onaylanmasının ardından işleme alınıyor. Belirlenen tarihler arasında talep toplama süreci gerçekleştirilen şirketler, taleplerin toplanmasının ardından sonuçları açıklıyorlar. Bu hafta ise dikkat çeken şirketlerden biri Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş.

HAREKET PROJE TAŞIMACILIĞI VE YÜK MÜHENDİSLİĞİ A.Ş. HALKA ARZ EDİLECEK

Bu hafta halka arz olacak şirketlerden biri olan Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş., 15-16-17 Mayıs tarihlerinde halka arz olacak ve talep toplayacak. Şirketin halka arz bilgileri ise şu şekilde:

Halka Arz Tarihi: 15-16-17 Mayıs 2024

Dağıtım Yöntemi: Eşit Dağıtım

Pay: 24.000.000 lot

Hisse Fiyatı: 70,00 TL

Bist Kodu: HRKET

Halka Arz Büyüklüğü: 1,6 Milyar TL

BAŞVURU SÜRECİNDE HANGİ FİRMALAR VAR?

Bu hafta başvuru sürecinde olan şirketler arasında Alcas Metal Sanayi A.Ş., Bulls Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yeşil Global Enerji A.Ş., Arf Bio Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. gibi önemli isimler bulunuyor. Bu şirketlerin halka arz süreçleri de yakından takip ediliyor.