Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı sessizliği bozdu, uyuşturucu için ne dedi? Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı sessizliği bozdu, uyuşturucu için ne dedi?

1001 Gece dizisinin Türkiye çekimlerine başlandı. Dizinin Türk oyuncu kadrosu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin sayısı da oldukça fazla. Dizinin Türkiye'deki çekimlerinin başlaması ve kadroda hangi Türk oyuncuların yer alacağı, izleyicilerin dikkatini çekti.

1001 GECE TÜRK OYUNCULARI KİMLER

1001 Gece dizisinin Türkiye'deki çekimleri 9 ay önce başladı. Dizinin Türk oyuncu kadrosuna dahil olan isimler merak konusu oldu. Kemal Tekden'in yapımcılığını üstlendiği diziye katılan Türk oyuncuların kim olduğu izleyiciler tarafından araştırılıyor.

1001 GECE ÇEKİMLERİ BAŞLADI MI, NE ZAMAN YAYINLANACAK

1001 Gece dizisinin çekimlerine Türkiye'de başlandı. Dizide Dubai ve İran'dan da oyuncular yer alıyor. Türkiye'deki çekimlere geçtiğimiz perşembe günü başlanan dizinin kadrosunda Belçim Bilgin, Cemal Hünal, Gizem Karaca ve Levent Özdilek gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Dizide Cemal Hünal "Ferit", Belçim Bilgin "Gülay", Gizem Karaca "Simay" ve Levent Özdilek ise "Hakan" karakterlerine hayat veriyor. Projede yaklaşık 9 aydır devam eden çekimlerin Türkiye ayağının ise 3,5 ay süreceği planlanıyor. 2024'ün sonuna kadar devam edecek olan dizi toplamda 30 bölümden oluşacak.