Yaklaşan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, çarşamba günü kutlanacak. Bu işçi bayramı, resmi tatil olarak kabul ediliyor ve işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan bir gün olarak biliniyor. 1 Mayıs'a denk gelen resmi tatillerde, genellikle kamu kurumları, bankalar, hastaneler ve okullar tatil olurken, alışveriş merkezlerinin açık olup olmayacağı da merak konusu oluyor. Ancak, 1 Mayıs 2024'te AVM'lerin çalışma durumu henüz netlik kazanmış değil. AVM'lerin açık olup olmayacağı ve çalışma saatleri konusundaki resmi duyuruları bekleniyor. 

1 MAYIS AVM'LER AÇIK MI KAPALI MI? 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil olarak kabul edilirken, AVM'ler bu tarihte normal çalışma düzenlerine devam ediyor ve kapılarını ziyaretçilere açıyor. Alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri genellikle sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında oluyor. Ancak, çalışma saatleri hakkında kesin bilgi almak için ziyaret etmek istediğiniz AVM'nin yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz. 

1 MAYIS GÜNÜ HANGİ KURUMLAR AÇIK OLACAK

1 Mayıs resmi tatil olduğu için okullar, üniversiteler ve bankalar gibi kurumlar kapalı olacak. Ayrıca, kamu kurumlarından belediyeler, noterler ve vergi daireleri de hizmet vermemekte. Aile Hekimlikleri gibi sağlık ocağı olarak bilinen kurumlar da resmi tatillerde kapalıdır. Ancak, hastanelerin acil servis bölümleri, diğer özel günlerde olduğu gibi açık olacaktır.

Korkunç Cinayetin Görüntüleri Ortaya Çıktı: Eşini Markette Bıçakladı! Korkunç Cinayetin Görüntüleri Ortaya Çıktı: Eşini Markette Bıçakladı!