Balıkesir'de suya indirim geldi! Balıkesir’de indirim su fiyatı ne kadar oldu? Balıkesir'de suya indirim geldi! Balıkesir’de indirim su fiyatı ne kadar oldu?

1 Mayıs'ta toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağına ilişkin vatandaşlar araştırma yapıyor. Geçmiş resmi tatillerde toplu taşıma araçlarından ücret alınmaması bu durumu merak ettiriyor. Özellikle güzel hava koşullarında dışarıda zaman geçirmek isteyenler, 1 Mayıs'ta toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı konusunda resmi açıklamaları bekliyor. Otobüslerin, metrobüsün, tramvayın, metronun, Marmaray'ın, Başkentray'ın ve İZBAN'ın 1 Mayıs günü ücretsiz olup olmayacağı merak konusu. Detaylar için gelecek resmi duyurular yakından takip ediliyor.

1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ

1 Mayıs'ta toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağına dair resmi bir duyuru henüz yapılmadı. Ancak geçen yılın 1 Mayıs'ında Resmi Gazete'de yayımlanan bir karara göre, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu, Marmaray, Başkentray ve İZBAN seferleri ücretsiz olarak hizmet vermişti. Yeni açıklamaları haberimizde paylaşacağız.

1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 

19 Mayıs'ta toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağına dair bu yıl için henüz resmi bir duyuru yapılmadı. Ancak geçtiğimiz yıl Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararı gereği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanılabileceği belirtilmişti.