Survivor 2024 All Star, TV8'in vazgeçilmez yarışma programı olarak izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Ünlü yıldızların mücadele dolu anları ve rekabetiyle dolu olan yarışma, her hafta olduğu gibi 1 Mayıs bölümüyle de ekran başındakileri heyecanlandırmaya devam ediyor.

SURVİVOR HEYECANI TÜRKİYE'Yİ SARIYOR

Survivor, başından beri Türkiye'nin en çok izlenen ve konuşulan programlarından biri olmayı başarıyor. Özellikle 2024 All Star formatı, daha da büyük bir ilgiyle karşılanıyor ve izleyicileri ekran başına kilitlemeyi sürdürüyor.

Mert Hakan - Kerem Aktürkoğlu kavgası neden çıktı, neden tartıştılar? Mert Hakan - Kerem Aktürkoğlu kavgası neden çıktı, neden tartıştılar?

1 MAYIS BÖLÜMÜNDE BÜYÜK MÜCADELE

1 Mayıs bölümünde ise eleme potasındaki isimler Yasin, Batuhan, Yunus Emre ve Sercan, nefes kesen bir düello için karşı karşıya gelecekler. Kimin eleneceği ise merak konusu.

DÜELLO VE ELENEN İSİM

Survivor 2024 All Star'ın 1 Mayıs bölümünde yaşanan düello, yarışmacılar arasındaki çekişmeyi ve mücadeleyi en üst seviyeye çıkaracak gibi görünüyor. Kimin eleneceği ise izleyicileri adeta ekrana kilitleyecek.

SURVİVOR HEYECANINI YAKALAYIN

Survivor 2024 All Star, her bölümüyle izleyicilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde neler olacağı ise şimdiden merak konusu. Bu büyük heyecanı kaçırmamak için TV8'i izlemeyi ve Survivor ile ilgili gelişmeleri takip etmeyi sakın unutmayın!