1 Mayıs İşçi Bayramı, çarşamba gününe denk geldiği için vatandaşlar toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olup olmadığını merak ediyorlar. Ankara'da EGO ve diğer toplu taşıma araçları 1 Mayıs gününde ücretsiz mi olacak? İşte detaylar:

Ankara'da 1 Mayıs'ta Toplu Taşıma Ücretsiz mi?

Ankara'da 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda EGO otobüsleri ve diğer toplu taşıma araçları ücretsiz olacak. Bu karar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı boyunca geçerli olacak şekilde Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÜCRETSİZ TAŞIMA HANGİ TARİHLER ARASINDA GEÇERLİ?

Bu karara göre, 1 Mayıs ve 19 Mayıs tarihlerinde Ankara'da Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı seferleri de ücretsiz olacak.

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI NASIL KUTLANACAK?

1 Mayıs İşçi Bayramı, Türkiye genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Ankara'da da çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Ancak, bu etkinliklerin tam olarak nerede ve nasıl gerçekleşeceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Diyanet, Audi A8 aracını iade etti mi, kaç araç kamuya iade edildi? Diyanet, Audi A8 aracını iade etti mi, kaç araç kamuya iade edildi?

Sonuç olarak, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda Ankara'da toplu taşıma ücretsiz olacak. Vatandaşlar bu özel günde ücretsiz olarak EGO ve diğer toplu taşıma araçlarıyla seyahat edebilecekler.