Her hafta cuma günleri ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde Tarık ile Seyran dönemi başladı. Star TV'nin sevilen yapımlarından Yalı Çapkını'na transfer olan yakışıklı oyuncu Baran Bölükbaşı, canlandıracağı karakterle izleyicileri şaşırttı. Başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Tarık karakteri, hikayeye yeni bir soluk getirdi. Peki, Yalı Çapkını'ndaki Tarık kim? Baran Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı? İşte merak edilenler...

Baran Bölükbaşı, 1 Mayıs 1994 tarihinde Hatay'da doğmuştur. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun olan Bölükbaşı, oyunculuk eğitimini Antalya Replik Sanat Okulları ve Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi'nde almıştır. Oyunculuk kariyerine 2017 yılında "Adı Efsane" dizisiyle adım atan Bölükbaşı, daha sonra "Sevdanın Bahçesi", "Servet" ve "Vuslat" gibi dizilerde rol almıştır. Müzik yetenekleri de olan Bölükbaşı, boks, gitar, bağlama, bateri, vokal ve müzik prodüktörlüğü gibi alanlarda da aktiftir. Ayrıca iyi derecede İngilizce bilmektedir.

YALI ÇAPKINI'NDAKİ ROLÜ: TARIK

Yalı Çapkını dizisinde Tarık karakterine hayat veren Baran Bölükbaşı, Sakla Beni dizisinde Kadir rolüyle tanınan bir oyuncudur. Yalı Çapkını'na geri dönen Bölükbaşı, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı bu dizide Tarık karakteriyle ön plana çıkıyor. Tarık, Seyran ile Ferit'in ilişkisine yeni bir boyut getirecek ve Seyran'ın yeni aşkı olacak.

BARAN BÖLÜKBAŞI'NIN ROL ALDIĞI DİZİLER

Yalı Çapkını - Tarık (2023)

Son Nefesime Kadar - Emre (2022)

Öğrenci Evi - Latif (2021)

Mardinli 'Marilyn Monroe' Melek Karahan kimdir, Aslen Nereli Kaç Yaşında? Melek Karahan Hakkında neden suç duyurusu bulunuldu? Mardinli 'Marilyn Monroe' Melek Karahan kimdir, Aslen Nereli Kaç Yaşında? Melek Karahan Hakkında neden suç duyurusu bulunuldu?

Vuslat - Fırat Çağlar (2019-2020)

Servet - Korkmaz (2018)

Sevda'nın Bahçesi - Tolga (2017)

Adı Efsane - Fikret Yurdakul (2017)

Baran Bölükbaşı'nın başarılı oyunculuk performansı ve geniş yetenekleri, kısa sürede dikkat çekmesini sağlamış ve izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Yalı Çapkını'ndaki performansıyla da adından sıkça söz ettireceği şüphesiz.