DAVİD BECKHAM İLE ÜNE KAVUŞTU 

Victoria Beckham, David Beckham ile olan ilişkisiyle büyük bir şöhrete kavuştu. David, o dönemin en ünlü futbolcularından biri olmanın yanı sıra en yakışıklı erkekler listesinin de zirvesinde yer alıyordu. İkilinin aşk yaşaması, Victoria'nın şöhretini daha da pekiştirdi. 1999 yılında evlenmeleri ise magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Bekım 3

VİCTORİA BECKHAM KAÇ ÇOCUĞU VAR, KİMİNLE EVLİ? 

David ve Victoria Beckham çifti, evlilikleri boyunca dört çocuk sahibi oldu. Brooklyn 25, Romeo 21, Cruz 19 ve Harper ise 12 yaşındaydı. Brooklyn, Nicola Peltz ile evlendi ve bu evlilikle çiftin bir de gelini oldu. Beckham ailesi, geniş ve mutlu bir aile hayatı sürdürdü.

Bekım 4

MODA DÜNYASINDA BAŞARILI İŞLER YAPTI 

Victoria Beckham, aile hayatıyla birlikte moda dünyasına dönerek tasarımlarıyla büyük bir başarı elde etti. Yavaş yavaş sektörün önde gelen isimlerinden biri haline geldi. Bugün (17 Nisan) 50 yaşına giren Victoria Beckham, moda haftalarında aranan bir isim haline gelmiştir. Kendisi ve eşi David, bu özel günde Instagram'da birçok paylaşım yaparak kutlamalarda bulundular. Victoria'nın çocukluk fotoğraflarının da yer aldığı bu paylaşımlar, hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Gerard Depardieu gözaltına neden alındı, Gerard Depardieu cinsel saldırıda mı bulundu? Gerard Depardieu gözaltına neden alındı, Gerard Depardieu cinsel saldırıda mı bulundu?

B4Kım 4

MODA DÜNYASINDA İZ BIRAKTI 

Victoria Beckham, Spice Girls üyeliğiyle başlayan kariyerinin ardından aşkı, evliliği ve büyüyen ailesiyle birlikte moda dünyasında da iz bırakmış bir isimdir. Hem kişisel hayatı hem de profesyonel başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken Victoria Beckham, bugünlerde hala moda dünyasında etkisini sürdürmektedir.