Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler

İstanbul'da 25 Ekim 1985 tarihinde doğan Zeynep Özdemir, Türk medya sektöründe tanınmış bir isimdir. Şu an itibariyle 39 yaşında olan Özdemir, akrep burcudur ve 1.70 boyundadır. Balıkesir Üniversitesi'nde Muhasebecilik lisans eğitimini tamamladıktan sonra, spikerlik ve sunuculuk alanında kendisini geliştirmek için çeşitli kurslara katılmıştır.

Kariyerine 2008 yılında FOX TV'de muhabir olarak adım atan Zeynep Özdemir, daha sonra editörlük gibi farklı pozisyonlarda da görev almıştır. Tivibu Spor TV, Ciner Yayın Holding ve TRT Spor gibi önemli kanallarda çalışmıştır. Son olarak ise 2021 yılında BeIN Sports kanalında spikerlik ve sunuculuk yapmaya başlamıştır. Yaklaşık 3 yıldır bu kanalda görev alan Özdemir, izleyiciler tarafından sevilen bir sunucu olarak bilinmektedir.

Zeynep Özdemir'in evli olmadığı bilinmektedir ve spor yapmayı ve gezmeyi sevmektedir. Ayrıca, Instagram hesabında iş hayatından ve özel hayatından kesitler paylaşarak 80 binden fazla takipçiye ulaşmıştır.

NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Zeynep Özdemir'in doğum yeri İstanbul'dur. Balıkesir Üniversitesi'nde Muhasebecilik eğitimi almış ve 2007 yılında mezun olmuştur. 2024 itibariyle 39 yaşındadır.

Zeynep Özdemir'in nereli olduğu ve tam yaşının kaç olduğuyla ilgili bilgilere ulaştığımızda sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.