Ünlü sanatçı Selda Bağcan, insanlara yardım amacıyla hizmet sunacak olan bir vakıf kurduğunu duyurdu. Vakfın ismi "Selda Bağcan Vakfı" olarak belirlendi ve vakfın tapuda tescil edilmesi için İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne dava açıldı.

Yüzüklerin Efendisi'nin kral Théoden'i, Bernard Hill öldü mü, hastalığı neydi, neden öldü? Yüzüklerin Efendisi'nin kral Théoden'i, Bernard Hill öldü mü, hastalığı neydi, neden öldü?

18 Aralık 2023'te Beyoğlu 18. Noterliği’nde İşlemler Yapıldı

Dava dilekçesinde, Selda Bağcan Vakfı ile ilgili gerekli işlemlerin 18 Aralık 2023’te Beyoğlu 18. Noterliği’nde yapıldığı belirtildi. Vakfın resmi senedinde, kanunların öngördüğü tüm hususların eksiksiz olarak düzenlendiği ifade edildi.

Vakfa Tahsis Edilen Miktar 100 Bin Lira

Selda Bağcan'ın avukatı Mustafa Münir Tuna, vakfa tahsis edilen miktarın 100 bin lira olduğunu açıkladı. Vakfın amacı ve faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler ise ilerleyen süreçlerde kamuoyu ile paylaşılacak. Selda Bağcan'ın bu adımı, yardıma muhtaç insanlara destek olmayı amaçlayan duyarlı bir sanatçı kimliğiyle anılmasını sağlayacak gibi görünüyor.