Cristiano Ronaldo, Al-Nassr formasıyla bu sezon gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekiyor. 39 yaşındaki Portekizli futbolcu, Suudi Arabistan Ligi, AFC Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası'nda toplamda 35 maçta forma giyerken 36 gol atmayı başardı. Ayrıca, takımına 12 gol pasıyla da katkı sağladı.

Son olarak, Al-Nassr'ın Abha'yı 8-0 mağlup ettiği maçta Cristiano Ronaldo, sadece 42 dakikada hat-trick yaparak olağanüstü bir performans sergiledi. Bu, Ronaldo'nun 72 saat içinde ikinci hat-trick'ini gerçekleştirdiği anlamına geliyor. Daha önce de Al-Tai'ye karşı oynanan maçta 3 gol atan Ronaldo, bu sezon üçüncü kez hat-trick yapma başarısını gösterdi. Suudi Arabistan Pro Lig'de 29 golle en çok gol atan futbolcu olan Ronaldo, toplamda 39 golle takımına büyük katkı sağladı.

Cristiano Ronaldo, kariyerinin son döneminde de olağanüstü bir performans sergileyerek futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI 2024: Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? UEFA ülkeler sıralaması son durum ne? UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI 2024: Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? UEFA ülkeler sıralaması son durum ne?