ARDA GÜLER'İN SİHİRLİ AYAKLARI SANTİAGO BERNABEU'YU BÜYÜLEDİ

İspanya La Liga'nın 34. haftasında Real Madrid, Cadiz'i konuk etti. Bu maçta milli futbolcumuz Arda Güler'in performansı tüm dikkatleri üzerine çekti.

Ancelotti'nin Sözü Tutuldu, Arda İlk 11'de Başladı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Cadiz maçı öncesi Arda Güler'e ilk 11'de forma şansı vereceğine dair söz vermişti. Ancelotti sözünü tuttu ve 19 yaşındaki milli futbolcu, maçın ilk düdüğünden itibaren sahadaki yerini aldı.

A R D A G Ü L E R R R R R R R R R R R R

Arda Güler'den Muhteşem Başlangıç

Maçın henüz ilk dakikalarında Arda Güler, orta sahada tek başına topla buluştu ve iki rakibini çalımlayarak muhteşem bir atak başlattı. Bu hamle, Santiago Bernabeu tribünlerini büyüledi ve tüm taraftarlar Arda'yı alkışladı. Arda'nın başlattığı bu atakta Real Madrid gole çok yaklaştı.

CANLI İZLE Ankaragücü-Pendikspor (18 Mayıs) şifresiz mi, Ankaragücü-Pendikspor yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Ankaragücü-Pendikspor (18 Mayıs) şifresiz mi, Ankaragücü-Pendikspor yayın bilgileri, nereden izlenir?

Arda Güler'in Topuk Pası Sosyal Medyada Gündem Oldu

Maçın 36. dakikasında Arda Güler topla buluştu ve yine bir futbol şöleni sundu. Milli futbolcunun yaptığı topuk pası, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve Arda'nın yeteneği bir kez daha tüm İspanya'ya gösterilmiş oldu.

Arda Güler Serbest Vuruşta Kaleciyi Zorladı

Karşılaşmanın 48. dakikasında Real Madrid'in kazandığı serbest vuruşta topun başına Arda Güler geçti. Şık bir vuruşla topu kaleye gönderen Arda, Cadiz kalecisini zorladı. Fakat kaleci son anda topu çelmeyi başardı.

Arda Güler 65 Dakikada Alkışlarla Kenara Alındı

Maçın 65. dakikasında Carlo Ancelotti, Arda Güler'i kenara alarak yerini Marco Asensio'ya bıraktı. Arda Güler kenara gelirken tüm tribünler ayağa kalktı ve 19 yaşındaki milli futbolcuyu alkışlarla uğurladı. Arda Güler de bu alkışlara alkış yaparak karşılık verdi.

Arda Güler'in Muhteşem Hakkında İstatistikler

Arda Güler, Cadiz maçında 65 dakika forma şansı buldu ve bu süre zarfında sahada adeta sihirli bir futbol sergiledi. İşte Arda Güler'in Cadiz maçındaki istatistikleri:

Denenen Çalım: 6
Başarılı Çalım: 3
Topla Buluşma: 54
Pas: 31
Isabetli Pas: 29
Pas Yüzdesi: %94
Kazanılan İkili Mücadele: 7