Kırıkkale'de bulunan özel bir kreşte eğitmen kadın tarafından kolundan tutularak savrulan 2,5 yaşındaki Hasan Efe Kuşdoğan'ın kafası masaya çarparak yarıldı. Olay, kreşin güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, çocuğun anne ve babası olayı öğrenince büyük şok yaşadı.

Olay, Kreşin Mutfak Atölyesi Bölümünde Meydana Geldi

Belen'de Yeni Hükümet Konağı için Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi Belen'de Yeni Hükümet Konağı için Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Kırıkkale'de bulunan özel bir kreşte eğitmenlik yapan A.K. tarafından yaşanan olay, kreşin mutfak atölyesi bölümünde meydana geldi. İddiaya göre, kreşteki diğer çocuklar arasında yaşanan bir tartışma sonrasında öfkelendiği belirtilen eğitmen, kolundan tuttuğu Hasan Efe'yi masaya çarptı. Ardından yere düşen çocuk yaralandı.

Aile, Durumu Cumhuriyet Savcılığına Bildirdi

Olayın ardından kreşteki güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen aile, durumu Cumhuriyet Savcılığına bildirerek şikayetçi oldu. Hasan Efe'nin babası Hasan Kuşdoğan, yaşananları şu şekilde anlattı: "Kamera görüntülerini izledik. Kamera görüntüsü onlara göre yanlış yansıyormuş. Bize, ’kamera görüntüsünde bizim iteklediğimiz gözüküyor ama iteklemedik. Biz savurmadık, elinden tuttuk’ dediler."

Kuşdoğan Ailesi Şikayetçi Oldu

Hasan Efe'nin annesi Özlem Kuşdoğan ise yaşananları şöyle aktardı: "Kamera kayıtlarını izlediğinizde insanın çılgına dönmemesi imkansız bir durum. Biz çocuğumuzu önce Allah’a, sonra okuluna, öğretmenine emanet ettik. Ama hiç kimse, hiçbir Allah’ın kulu oradaki ağzı dili olmayan bir çocuğu kolundan itip, kafasını masaya vurdurup, sonra yere düşürüp, ’biz burada müdahale ettik, yarası derin değil’ diyemez. Darbeyi kafadan aldı, kafa en riskli bölge."