Usta oyuncular Melek Baykal ve Müjdat Gezen, geçmiş yıllarda birlikte rol aldıkları Cennet Mahallesi dizisiyle ilgili dikkat çekici bir söyleşi gerçekleştirdi.

MELEK BAYKAL'DAN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF

2004-2007 yılları arasında ekrana gelen ve büyük ilgi gören dizi, Türk televizyon tarihinde önemli bir yere sahipken, Melek Baykal yıllar sonra dizinin perde arkasında yaşanan ilginç bir detayı seyirciyle paylaştı.

Dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu ile yaptığı ilk görüşmede, başrolde oynayacak isimlerden memnun olmadığını dile getiren Baykal, iki oyuncunun devam etmesi durumunda kendisinin projede yer almak istemediğini ifade etti.

Kim Milyoner Olmak İster'de Neler Oldu? Kenan İmirzalıoğlu Neden Ağladı? Kim Milyoner Olmak İster'de Neler Oldu? Kenan İmirzalıoğlu Neden Ağladı?

ALİŞAN VE ÇAĞLA ŞIKEL'İ İSTEMEMİŞ 

Müjdat Gezen ile Bizim Ev programında konuşan Melek Baykal, Alişan ve Çağla Şikel'in o dönemde ekran deneyimlerinin olmaması ve birinin türkücü, diğerinin ise model olması nedeniyle önyargılı olduğunu dile getirdi. Baykal, şu sözlerle açıklamalarda bulundu:

"Ben ikisine de karşı çıkmıştım. Çünkü Türker İnanoğlu benimle ilk konuştuğunda dedi ki Alişan ve Çağla Şikel var. Ben de dedim ki, 'O zaman beni affedin lütfen, çünkü biri manken, diğeri türkücü... Ben oynamam, kusura bakmayın.' Ama Türker abi ısrarla 'Bana güven, olacak' dedi ve gerçekten de oldu. Türker abi, havayı çok iyi koklayan biriydi."