İSRAİL'İN GÖZALTI MERKEZİ ORTAYA ÇIKTI

İsrail'in gözaltı merkezinde yaşanan insan hakları ihlalleri bir kez daha gündeme geldi. Filistinli mahkumların maruz kaldığı işkencelerin görüntüleri deşifre oldu ve uluslararası platformlarda tartışma konusu haline geldi. İsrail'in gözaltı merkezi, insan hakları ve hukuk kurallarının çiğnendiği iddialarıyla sıkça eleştirilen bir yer olarak biliniyor.

On Numara çekiliş sonuçları AÇIKLANDI! 26 Temmuz 2024 On Numara'da kazanan numaralar ile On Numara çekiliş sonucu sorgulama ekranı On Numara çekiliş sonuçları AÇIKLANDI! 26 Temmuz 2024 On Numara'da kazanan numaralar ile On Numara çekiliş sonucu sorgulama ekranı

Israil In Gozalti Merkezi Desifre Oldu Israil In 17321046 6349 M

İSRAİL'İN GÖZALTI MERKEZİNİN İŞLEYİŞİ VE İDDİALAR

Haberde yer alan tanıklıklara göre, gözaltı merkezinde tutulan erkeklerin gözlerinin bağlandığı, hareket etmelerinin ve konuşmalarının yasaklandığı ifade edildi. Tanıkların aktardığına göre, Filistinlilerin sürekli kelepçeli tutulması sonucunda yaralanmalar meydana gelirken, sağlık çalışanlarının yetersiz ve vasıfsız müdahaleleri nedeniyle bazı mahkumların uzuvlarının kesildiği belirtildi.

Israil In Gozalti Merkezi Desifre Oldu Israil In 17321046 8163 M

FİLİSTİNLİ MAHKUMLARIN MARUZ KALDIĞI İŞKENCELER

Bir tanık, Necef Çölü'nde bulunan askeri bir üssün gözaltı merkezine dönüştürülmesi sonrasında, İsrail'in Gazze Şeridi'ne başlattığı saldırılar sırasında gözaltına alınan Filistinlilerin son derece zor şartlarda ve fiziki şiddete maruz kaldıklarını dile getirdi. Bu iddialar, İsrail'in Filistinli mahkumlara yönelik işkence pratiğini yeniden gündeme getirdi ve uluslararası toplumun tepkisini çekti.

Israilfilistinnnnnnnnnnn

İSRAİL'İN İŞKENCELERİNİN ULUSLARARASI ARENADA TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

İsrail'in gözaltı merkezinde yaşanan insan hakları ihlalleri, uluslararası arenada büyük bir tartışma konusu haline geldi. İsrail'in uluslararası hukuk karşısındaki tavrı bir kez daha sorgulanırken, uluslararası toplumun bu konudaki tutumu merakla bekleniyor.

Israillllllllllllllll

Editör: Murat Serdar Yıldız