Ünlü yönetmen ve sanatçı Mahsun Kırmızıgül, 120 milyon lira bütçeyle çekilen 'Prestij Meselesi' adlı sinema filminden zarar ettiğini açıkladı.

Film, 2022 yılında büyük bir bütçeyle çekilmiş ve 2023'te vizyona girmişti. Ancak gösterim dönemi, 6 Şubat depremlerine denk geldiği için beklenen başarıyı elde edemedi. Bu durum, film için gişe gelirlerinin beklentilerin altında kalmasına neden oldu.

Yargı Dizisi Serap kim oynuyor, gerçek adı, (Ebru Helvacıoğlu) sevgilisi kim, aslen nereli, kaç yaşında? Yargı Dizisi Serap kim oynuyor, gerçek adı, (Ebru Helvacıoğlu) sevgilisi kim, aslen nereli, kaç yaşında?

MAHSUN KIRMIZIGÜL ZARAR ETTİĞİ İTİRAF ETTİ 

Mahsun Kırmızıgül, şu sözlerle açıklamada bulundu: "Maddi olarak beklediğimiz geri dönüşü alamadık, zararımızı karşılamadı. Üstelik depreme denk geldi. Ancak her film izleyiciyle buluşacak diye bir kural yok. Yine de o filmi çektiğim için mutluyum. En azından aklımda olan bir senaryoyu hayata geçirdim. Bazen senaryo yazarsın, çekilmeyince rahatsızlık duyarsın."

Mahsun Kırmızıgül, 1990’lı yıllarda Prestij Müzik ile tanıştı. Özcan Deniz ve Haluk Levent'in de içinde bulunduğu bu yolculuk, Hilmi Topaloğlu'nun yapımcılığında başladı ve 'Prestij Meselesi' filmine dönüştü. Film, 8 hafta boyunca 100.506 kişi tarafından izlendi ve 7.987.897 TL gelir elde etti. 

Prestik Meselesi 2