Son dakika depremlerinin listesi ve depremin az önce yaşandığı yerler gündemde. 19 Nisan'daki son depremlerin şiddeti ve Kandil Rasathanesi ile AFAD deprem listeleri vatandaşlara soru yöneltiyor. Son anda insanlar depremin nerede gerçekleştiğini ve ne kadar şiddetli olduğunu merak ediyor. Peki 19 Nisan'daki son depremin büyüklüğü neydi? Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın deprem listesi! Son dakika haberi: Deprem nerede oldu?

Son Dakika Izmir Deprem

İzmir ve Tokat'ta son günlerde meydana gelen depremler, halk arasında endişe ve dikkatle takip ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin güncel verilerine göre, İzmir'in Seferihisar ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Bu sarsıntının çevre illerde de hissedildiği belirtildi. Tokat'ta ise dün meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin etkileri hala konuşuluyor.

19-20 Mayıs tatil mi, yarım gün mü tam gün mü, okul, ders var mı yok mu? 19-20 Mayıs tatil mi, yarım gün mü tam gün mü, okul, ders var mı yok mu?

İZMİR'DE 19 NİSAN KAÇ DEPREM SARSINTISI OLDU

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin listeleri, vatandaşlara anlık deprem bilgilerini sunarken, bölgesel olarak yapılan araştırmalar da önemli birer kaynak haline geliyor. Özellikle Kandilli Rasathanesi'nin sitesinde son 500 depremin detaylarına ulaşmak mümkün.