Başarılı şarkıcı Hadise, müzik kariyerinin yanı sıra sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozlarla da dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak Amsterdam'da sahne alan Hadise, konserinden çekildiği pozları takipçileriyle paylaşarak büyük ilgi gördü.

Beyaz Yaka dizisi Yiğit Ekmekçioğlu kim oynuyor, gerçek adı ne, aslen nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim? Beyaz Yaka dizisi Yiğit Ekmekçioğlu kim oynuyor, gerçek adı ne, aslen nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim?

AŞK VE AYRILIK: HADİSE VE MEHMET DİNÇERLER

Hadise'nin aşk hayatı da magazin gündeminden düşmüyor. İş insanı Mehmet Dinçerler ile bir süre aşk yaşadıktan sonra nişanlanan ve evlenen Hadise, maalesef evliliğini sürdürememiş ve beş ay süren birlikteliğini tek celsede sonlandırmıştı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI VE BİKİNİLİ POZLARI

Yaz sezonunu açan Hadise, sosyal medya hesabından deniz kenarında çekilen bikinili pozlarını paylaşmıştı. Ünlü şarkıcı, paylaşımlarına dünyaca ünlü meslektaşı Cher'in "Anne, zengin adam benim!" sözlerini ekleyerek beğeni toplamıştı.

JÜRİ OLDUĞUNU DUYURDU

Hadise, Belçika'nın ses yarışmasında jüri olduğunu duyurarak hayranlarına müjdeli haberi vermişti. Uzun zamandır içinde yaşadığı heyecanı paylaşan Hadise, yarışmada jüri olarak görev yapmanın gururunu dile getirmişti.

DANSIYLA GÖZ KAMAŞTIRDI

Her konseri ve performansıyla olay yaratan Hadise, Amsterdam'da verdiği konserdeki dans gösterisiyle de adından söz ettirdi. Sahnedeki enerjisi ve hareketleriyle izleyicilerini büyüleyen ünlü şarkıcı, performansıyla büyük beğeni topladı.

KIYAFETİ VE STİLİYLE TAKDİR TOPLADI

Amsterdam konserinden çekildiği pozlarını paylaşan Hadise'ye, takipçilerinden büyük ilgi geldi. Özellikle kombini ve stiliyle dikkat çeken Hadise, "Kraliçe" ve "Amsterdam'dan bir Hadise geçti" gibi yorumlar aldı.

Hadise, hem müzik kariyeri hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.