GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP BARLAS KİMDİR NERELİ MESLEĞİ NE?

Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Zeynep Barlas, İzmir'de yaşamaktadır. Genç yaşına rağmen bir yıldır evli olan Zeynep, yatırım danışmanlığı yapmaktadır. 26 yaşında olmasına rağmen, hayatı sporla iç içe geçmiştir. Uzun yıllar voleybol ve Latin danslarıyla ilgilenmiştir. Kaynanası ise Gülnaz olarak bilinmektedir.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP BARLAS EVLİ Mİ?

Zeynep'in evlilik geçmişi oldukça ilgi çekicidir. Daha önce bir evlilik yapmış olan Zeynep, ikinci evliliğini Gelinim Mutfakta programı çerçevesinde yapmıştır. Ancak, bu durum bazı tartışmaları da beraberinde getirmiştir. İzleyicilerden biri, Zeynep'in eski eşinin kuzeni olduğunu iddia etmiş ve Zeynep'in evliliğini sadece mantık ve para için yaptığını ileri sürmüştür. Zeynep ise bu iddialara karşı çıkarak, müstakbel eşinin borçları olduğunu ve altın takamama gibi maddi zorluklarla karşılaşabileceklerini düşünerek evlendiklerini belirtmiştir.

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP BARLAS BOŞANDI MI?

Zeynep'in boşanıp boşanmadığı konusu belirsizliğini korumaktadır. Ancak, yarışma sırasında verdiği bilgilere dayanarak, Zeynep'in daha önce bir evlilik yapmış olduğunu bilmekteyiz. Boşanma konusu ise henüz netlik kazanmamıştır.

Editör: Murat Serdar Yıldız