Eski Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, kendisi hakkında ortaya atılan 180 bin lira maaş aldığı iddialarının doğru olmadığını belirterek, huzur haklarıyla birlikte 62 bin 500 TL maaş aldığını açıkladı. Ancak, bu açıklamanın üzerine Poyraz, kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle kendi açıklamasına erişim engeli getirilmesini talep etti.

Esra Erol programı Ferdi Alkan kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir? Esra Erol programı Ferdi Alkan kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir?

MAAŞ İDDİALARINA YANIT

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur'a konuşan Fahrettin Poyraz, iddiaların doğru olmadığını ve huzur haklarıyla birlikte aldığı maaşın yaklaşık 62 bin 500 TL olduğunu ifade etti. Bu açıklamalarının ardından yaşanan gelişmeler ise dikkat çekici oldu.

ERİŞİM ENGELİ KARARI

Poyraz'ın kişilik hakları ihlal edildiği gerekçesiyle yaptığı başvuru üzerine Bilecik Sulh Ceza Hakimliği, Fahrettin Poyraz'ın açıklamasına yer veren haberin erişimine engel getirdi. Başlıkta "Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü, 180 bin lira maaş aldığını yalanladı: Huzur haklarıyla 62 bin 500 TL alıyorum" ifadelerinin yer aldığı habere erişim engeli kararı, Poyraz'ın talebi doğrultusunda alındı.

ARA BAŞLIK: ERİŞİM ENGELİ KARARI VERİLDİ

Fahrettin Poyraz'ın maaş iddialarına ilişkin yaptığı açıklamaya erişim engeli getirilmesi, konunun önemini ve kamuoyundaki yankılarını gözler önüne seriyor. Bu kararın ardından yaşanacak gelişmeler, konunun daha da derinleşmesine neden olabilir.