Seda Sayan'ın 7. evliliğini Çağlar Ökten ile yaptığı ve hayatının baharını yaşadığına dair haberler gündemde yer alıyor.  60 yaşındaki Seda Sayan'ın genç görünümü ve yaşadığı değişimler dikkat çekerken, eşi Çağlar Ökten'in geçmişi de merak konusu.

Çağlar Ökten'in annesi kaç yaşında, Seda Sayan ile Çağlar Ökten yaş farkı kaç?

Süper Lig tarihinde art arda 90 iç saha maçında yenilmeyen "kendi evinde uzun süre yenilmeyen takım" hangisi? Süper Lig tarihinde art arda 90 iç saha maçında yenilmeyen "kendi evinde uzun süre yenilmeyen takım" hangisi?

Çağlar Ökten'in eski evliliği 

Çağlar Ökten, 35 yaşında ve daha önce genç yaşta bir evlilik yapmış. Bu evlilikten Artur adında bir oğlu olduğu biliniyor. Ancak, Çağlar Ökten'in ilk eşiyle ilgili detaylı bilgi bulunmuyor. Öte yandan, Çağlar Ökten'in geçmişte ilişki yaşadığı Lara Şehiroğlu ile ilişkileri hakkında da konuşulanlar var. Seda Sayan'ın bu ilişkiye müdahale ettiği ve ilişkiyi sonlandırdığı iddiaları da bulunuyor.

Seda Sayan Ve Caglar Okten Cifti

Çağlar Ökten Kimdir?

Çağlar Ökten, aslen Mersin, Tarsus'lu ve 1987 doğumlu. Annesi ev hanımı, babası ise elektrik teknisyeni olarak çalışmış. Küçük yaşlardan itibaren müzikle iç içe olan Ökten, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiş. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Ökten, günümüzde profesyonel olarak müzik kariyerine devam etmekte ve aynı zamanda Klasik Türk Müziği eğitimi almıştır.

Seda Sayan

Seda Sayanın eski evlilikleri

Seda Sayan, 50 yaşında olup toplamda 6 kez evlenmiştir. İlk evliliğini 26 yaşında futbolcu Rıdvan Kılıç ile gerçekleştirmiştir. Ancak, bu evlilik kısa bir süre içinde sona ermiştir. İkinci eşi ise ünlü isim Sinan Engin'dir. Bu evlilikten tek çocuğu olan Oğulcan dünyaya gelmiştir. Sinan Engin ile olan evlilikleri Ankara'ya taşınmaları ve sahne kariyerine ara vermesiyle sona ermiştir.

Seda Sayan eski eşleri: Seda Sayan kimlerle evlendi, eski kocaları kimler?

Daha sonra Mahsun Kırmızıgül ile imam nikahı yapmıştır. Ancak, bu ilişki de kısa süre sonra sona ermiştir. Bir dönem motor kuryesi Soner Yapacık ile evlenmiştir. Ancak bu evlilik de uzun sürmemiştir. Sonraki evliliği işadamı Tuncay Kıratlı ile olmuştur, ancak bu evlilik de kısa sürede sona ermiştir. Gökhan Şükür ile olan evliliği de kısa süre içinde boşanma ile sonuçlanmıştır.

Seda Sayanın eski eşleri kimdir? Seda Sayanın önceki evlilikleriyle ilgili  bilgiler.. - Son Dakika Magazin Haberleri

Son olarak, Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan ile 2008 yılında evlenmiştir. Ancak, bu evlilik de uzun ömürlü olmamış ve 2010 yılında boşanmışlardır. Seda Sayan'ın özel hayatı ve evlilikleri, kamuoyunda geniş yankı uyandırmış ve sıkça tartışılmıştır.

Seda Sayan kaç kez evlendi? Seda Sayan'ın eşleri kimler? Seda Sayan  evlilikleri - TRHaber