İtalya Kupası yarı final rövanş mücadelesinde Atalanta ve Fiorentina karşı karşıya gelecek. İlk maçta Fiorentina'yı 1-0 mağlup eden Atalanta rövanşta da galip gelerek finale yükselmek istiyor. Fiorentina ise deplasmanda da galip gelerek tur atlamayı hedefliyor.

633X358 Atalanta 2 1 Sporting Mac Sonucu Ozet Uefa Avrupa Ligi 1710453618552

Atalanta - Fiorentina Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Mücadele 24 Nisan Çarşamba günü saat 22:00'da TRT Spor ekranlarında canlı yayınlanacak.

Fiorentina (İtalya)

Atalanta Son Maçlarda Formda

Son haftalarda gösterdiği formuyla dikkat çeken Atalanta, Fiorentina maçını da kazanarak kupada finale yükselmeyi hedefliyor. Atalanta'da Koopmeiners, Gianluca Scamacca ve Ademola Lookman gibi oyuncuların performansı merak konusu.

İcardi bu sezon Süper Lig'de kaç gol attı, gol kralı mı oldu? İcardi bu sezon Süper Lig'de kaç gol attı, gol kralı mı oldu?

Fiorentinadfgkdfgkj

Fiorentina Avantajlı Durumda

Fiorentina ilk maçtaki galibiyetiyle rövanşa avantajlı giriyor. Fiorentina her türlü galibiyet ve beraberlikte tur atlayan takım olacak. Fiorentina'da son 6 lig maçında sadece bir galibiyet alan takım, Avrupa'da ve kupada gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

8048354 10225706 Fiorentina Viktoria Plzen Dove Vederla Orario Probabili Formazioni Il Messaggero

Atalanta - Fiorentina Mücadelesi Heyecanlı Geçmesi Bekleniyor

İki takım arasındaki rövanş mücadelesinin heyecanlı geçmesi bekleniyor. Atalanta'nın evinde avantajlı olması ve Fiorentina'nın ilk maçtaki galibiyeti mücadelenin sonucunu belirleyecek önemli faktörler arasında yer alıyor.

Atalanta - Fiorentina Maçı Hakkında Bilgiler

Tarih: 24 Nisan Çarşamba
Saat: 22:00
Kanal: TRT Spor
Stadyum: Gewiss Stadium, Bergamo, İtalya

Atalanta - Fiorentina Maçını Canlı İzle